FIERCEBODY: el poder de la vocalització i la seva implicació política
Text

El taller FIERCEBODY de Marta Ziółek es centra en el poder de la vocalització i la seva implicació política, explorant la capacitat del cos per expressar les necessitats i els límits. El taller sorgeix de l’experiència personal i de la necessitat de solidaritat després dels recents esdeveniments relacionats amb la vaga de dones a Polònia, i es relaciona també amb la realitat en què hem estat funcionant des de fa algun temps, en què el cos es ha convertit en el subjecte polític central.

FIERCEBODY sorgeix de la necessitat d’afrontar l’experiència de la por arrelada al cos, de treballar l’arrelament, els territoris i la terra, la formació relacional del cos cooperant, un cos que des d’un lloc de compassió permet dir “no”, vinculant-se amb el lloc sagrat en nosaltres mateixos. La ira que té un poder depredador per crear, defensar, produir energia per al canvi. En quin lloc comencem a treballar? Com ens connectem? Com compartim? Sorgint del nivell micro, de la pròpia experiència, treballarem plegats per crear l’espai cerimonial i la seva manifestació física, corpòria.

En aquest taller ens centrarem en el desig de crides des de baix, des dels centres emocionals dels amants. Ens centrarem en el treball actiu amb la pelvis, el diafragma, la gola, els peus i les mans, tocant el so, alliberant el cos i les vibracions (llavis, cap, cos), alliberant el canal (mandíbula, llengua, paladar tou ), enfortint la veu i explorant-la (pit, llavis, triades).

8 de febrer 17 h – 19.30 h Graner, Carrer de Jane Addams, 14.

Gratuït, places limitades. Per inscriure’t escriu a info@festivalsalmon.com 

Taller impartit en anglès

Cal alguna experiència en pràctiques de cos (no necessàriament professionals)

Aquest és un taller realitzat expressament pel Festival Sâlmon que sol durar normalment més dies.

FIERCEBODY: el poder de la vocalització i la seva implicació política
Text

Es relaciona amb: