Convòcatoria oberta selecció equip curatorial Sâlmon ed.23-24
Text

S’obre una convocatòria pública per seleccionar el proper equip curatorial del Festival Sâlmon d’arts vives de Barcelona

La recent creada Associació Cultural Sâlmon (de naturalesa mixta i formada en aquest primer inici per artistes, agitadores, gestores i espais de creació vinculats a la història recent del festival) obre per primera vegada convocatòria pública per a la selecció d'un equip curatorial per a les edicions 2023-24 del Festival Sâlmon d'arts vives de Barcelona.

El Festival Sâlmon, comptarà amb una edició 2023 formada per un programa sostingut d'accions vinculades a les arts vives al llarg de l'any amb especial focus en els processos de creació, pràctiques compartides i residències creuades, així com una edició 2024 amb una finestra de programació condensada en dues setmanes en diferents espais de la ciutat.

Al seu cicle 2023-24 el Festival compta amb l'impuls de tots els projectes, entitats i espais que formen part de l'Associació Sâlmon, dins d'ells Antic Teatre, La Poderosa, El Consulado i Nyamnyam, així com amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de diversa índole amb Mercat de les Flors, Graner i La Caldera. A més a més ja s'està treballant en línies de continuïtat amb Santa Mònica i CCCB.

Es pot presentar a aquesta convocatòria qualsevol persona o col·lectiu que tingui vinculació, interès i coneixement en les arts vives i que tingui la capacitat d’obrir nous contextos per al Festival Sâlmon i dialogar amb els que ja el conformen.

La convocatòria estarà oberta del 13 de juny al 4 de juliol (16h. horari Barcelona) de 2022 i després d’un procés de pre-selecció i d’entrevistes personals, a finals de mes es publicarà la resolució final de la convocatòria. La selecció anirà a càrrec de membres de l’Associació Sâlmon, membres d’estructures co-organitzadores del Festival ed.21-22 i una persona convidada externa, vinculada al sector de les arts vives.

Es poden consultar les bases i més informació sobre la nova Associació Sâlmon en el següent enllaç: BASES CONVOCATÒRIA SÂLMON 23-24

Hi haurà una sessió informativa online sobre la convocatòria el 21 de juny a les 18h hora Barcelona al següent enllaç: bit.ly/zoomsalmon

Convòcatoria oberta selecció equip curatorial Sâlmon ed.23-24
Text